Adopció i recerca
dels orígens

Sóc nascuda a Barcelona, i vaig ser adoptada per una família catalana. He viscut l’adopció des de vàries perspectives ja que vaig realitzar la recerca dels orígens i vaig conèixer la meva família biològica. 

He tingut l’oportunitat de viatjar al meu país d’origen, Guinea Equatorial, fet que ha resultat una experiència extraordinaria i molt satisfactoria.

Participo en xerrades, conferències i taules rodones sobre identitat, adopció i recerca d’orígens explicant la meva experiència personal, des de l’any 2016. També he dinamitzat un grup de joves adoptats i adoptades, en un espai d’intercanvi d’experiències molt enriquidor.

Adopció i recerca
dels orígens

Sóc nascuda a Barcelona, i vaig ser adoptada per una família catalana. He viscut l’adopció des de vàries perspectives ja que vaig realitzar la recerca dels orígens i vaig conèixer la meva família biològica. 

He tingut l’oportunitat de viatjar al meu país d’origen, Guinea Equatorial, fet que ha resultat una experiència extraordinaria i molt satisfactoria.

Participo en xerrades, conferències i taules rodones sobre identitat, adopció i recerca d’orígens explicant la meva experiència personal, des de l’any 2016. També he dinamitzat un grup de joves adoptats i adoptades, en un espai d’intercanvi d’experiències molt enriquidor.

Publicaciones en los medios y colaboraciones

Accede al contenido haciendo click en cada uno de estos logotipos.