AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de la web:

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.laiamunozbover.com

 

LEGISLACIÓ

 

Amb caràcter general les relacions entre Laia Muñoz Bover amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Laia Muñoz Bover.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Laia Muñoz Bover i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Laia Muñoz Bover.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

 

Laia Muñoz Bover es reserva el dret actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. 

 

Laia Muñoz Bover no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Laia Muñoz Bover . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de Laia Muñoz Bover té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.